Veckans Lunchmeny

Buffén innehåller 2-3 olika sallader, bröd, varmrätt och kaffe med efterrätt  12,50€
Take Away 13,50€ 

bröd, varmrätt, matdryck och dessert & kaffe

Måndag 14.4
Helstekt oxfilé med pepparsås (L,G)  eller  Ostgratinerad korv (L,G)

Tisdag 15.4
Rökt kassler med gräddsås (L,G)  eller  Lasagne (L)

 Onsdag 16.4
Oxköttbullar med gräddsås (L)  eller  Tandoorikyckling (L,G)  

Torsdag 17.4
Wienerschnitzel med bearnaisesås (L)  eller  Lammkåldolmar (L,G)

Fredag 18.4  &  Lördag 19.4
Stängt!   Glad Påsk!

Söndag 20.4  &  Måndag 21.4    12:00-15:00    19,50€
Oxfilé Provencale med rödvinssås  och   Flamstek lax med citron-creme fraiche