Tervetuloa Hotel Epoqueen!

Hotel Epoque tarjoaa tasokasta hotelli-asumista yhdistettynä historialliseen arkkitehtuuriin. Sijaintimme uniikissa 1900-luvun tullipakkahuoneen rakennuksessa tarjoaa vieraillemme ainutlaatuisen hotellikokemuksen.

Hotel Epoque sijaitsee puistomaisemineen keskustan tuntumassa Pietarsaaren kävelykadun läheisyydessä. Hotel Epoquen kaikissa huoneissa on taulu-TV sekä kahvin- ja teen valmistusvälineet. Hotellihuoneissamme on laadukkaat kalusteet ja tekstiilimateriaalit sekä tyylikkäät design-kylpyhuonekalusteet. Hotellistamme löytyy myös lemmikkihuoneita sekä saunallisia huoneita.

Hotelliravintolassamme on tarjolla kansainvälinen a´la carte-menulista ja loungebaarista löytyy laaja juomavalikoima. Aamuisin ravintolassamme tarjoillaan buffet-aamiainen ja päivisin monipuolinen buffetlounas. Hotellistamme löytyy myös viihtyisä kokoustila kokouksia ja yksityistilaisuuksia varten.

Instagram

Epoque huoneistot

Hotellihuoneiden lisäksi Hotel Epoquella on tarjolla myös upeita huoneistoja. Huoneistot sijaitsevat hotellin välittömässä läheisyydessä, noin 150 m hotellin päärakennuksesta. Sisään- sekä uloskirjautuminen tapahtuu Hotel Epoquen vastaanotossa.

Lue lisää tästä